dijous, 3 de febrer del 2011

Parlem sobre l'agraïment - GRÀCIES!!!

Cada dilluns anem a la biblioteca de Tàrrega i llegim una mica els diaris. Per una banda és una forma d'estar al dia de l'actualitat del món i també del que passa a prop de casa nostra, i per l'altra obliga al grup a estar concentrat en una cosa concreta, a saber resumir una notícia després d'haver-la llegit i a trobar el què, el qui, el com, el quan, el perquè i l'on de cada notícia.

Doncs dilluns passat ens va cridar l'atenció una carta al director que va enviar un noi on agraïa a una persona haver-li tornat la cartera amb els diners que havia perdut. Això ens va portar a parlar sobre l'agraïment i vam decidir que una bona manera de començar el blog seria escriure un petit text d'agraïment a tothom que ens ha ajudat a la vida.

I per començar us agraïm que ens llegiu a partir d'ara!

Agraïment Pilar
Agraeixo al meu pare tot el que ha fet per mi i sobretot des de la mort de la mare la qual fins que morí em va ajudar molt a tirar endavant i a fer-me adonar de la realitat tot i que jo no n'era conscient.
Des de la mort de la mare el pare m'anima molt a que afronti els canvis i a acceptar la realitat amb la malaltia mental tot i que em resulti difícil.
La família també m'ha donat molt suport.
També als monitors de prelaboral que m'estan ajudant a expressar els meus sentiments.
La Neus també m'ha ajudat molt i m'ajuda així com la Miriam ja que hi tinc molta confiança i ens hem fem molt amigues.
Finalment vull agrair tot el que han fet per mi la Pepita Sanjuan de Cubells quan anavem de viatge i la Carmina Pastó de Bellvis i les dues m'animen molt.

  • Agraïment del Ferran (escrit pel David)
El Ferran està molt agraït al seu pare, perquè "sempre m'ajudava quant estava malament". El pare li deia què es prengués les pastilles. "El pare era molt simpàtic i anàvem a caminar junts. Erem molt amics.Un cop em vaig fer mal a una cama i el ós se'm va sortir i em va ajudar al pare."

  • Agraïment del David
Jo estic agraït a la meva família, perquè sempre m'ha vingut a visitar a l'hospital.
També estic agraït a ma germana, perquè sempre em fa fer coses i estar més actiu i no està tan a casa. M' acompanya amb cotxe als llocs.
Quant era petit , jugàvem a fet i amagar i vaig caure a una roca .Em vaig fer un trau i una parenta què es diu Noemí em va veure a l'instant i em van portar a casa. Em van portar a un metge i em va posar punts.

  • Agraïment Agustí
A mi la persona que m'ha ajudat més és el meu germà i la meva mare i el meu tiet i pare. Gràcies als professionals. Molt agraït als consells donats pel meu amic Antonio Heredia.

  • Agraïment Jordi
Estic molt agrait a tota la meva familia sobretot a les meves germanes i germans i la meva gran mare al cel sigui. I tambe a tots els professionals que durant tot aquet temps m'han ajudat, gracies.
I tambe gràcies a les amistats fetes als centres de dia i gracies als amics fets al taller Alba de tarrega amb qui es pot confiar.

  • Agraïment Mariona
Donem gracies al pare i la família per ajudar-nos a fer les coses. Donem gracies per aquell dia que ens van ajudar a trobar la cartera perquè l'havia perdut. També estic molt contenta de tenir la meva amiga i no ens es barallem som molt amigues. Dono les gracies.


  • Agraïment Rosa
Des d'aqui vull donar les gràcies als meus pares perquè m'han ajudat molt, portant-me als metges i a molts llocs, i a les amigues Merche i Teresina que m'han donat molts bons consells donant-me ànims. També al meu germà que em deia el que havia de fer i com havia d'actuar

  • Agraïment Joan
Jo voldria donar les gràcies als monitors del prelaboral perquè,penso que fan una gran tasca i tenen una gran paciència per aguantar-nos les nostres neures i impertinències. Fan una feina que no es fàcil de dur a terme.

  • Agraïment Ramon i Antionio
M'agradaria donar les gràcies a tots els amics que més han estat al meu costat. També vull recordar especialment als monitors de l”ASSOCIACIÓ ALBA” que hem tingut una bona amistat amb
tot el grup,que ens han aconsellat ,que hem anat aprenent .

  • Agraïment Anton
Voldria donar les gràcies al meu pare i ala meva mare per donar-me la vida. I ales meves germanes sobretot a la meva germana Maite per donar-me estada a casa seva .
Gràcies als professionals del taller Alba, perquè cada dia aprens coses noves com per exemple aprendre navega per Internet.

  • Agraïment Olga
Jo estic agraïda i dono gràcies al meu germà i tiets en apoiar-me en aquests moments difícils .
Temps enrera vaig tenir una depressió forta i els meus pares i d´altres persones ,juntament amb una psicòloga, em van ajudar a superar aquest mal moment.
Els hi he estat agraïda sempre.

  • Agraïment Ramon F.
Estic agraït a molta gent sobretot als pares i als germans, perquè han fet molt per mi, m'han ajudat molt i també m'han fet molts regals. Considero que la família és una cosa molt important i que per això estem per ajudar-nos els uns als altres.

5 comentaris:

  1. Hola nois i noies!
    M'ha agradat molt aquest exercici que heu fet de donar les gràcies als vostres familiars i amics. Crec que és molt important agrair a les persones que ens ajuden en algun moment determinat de la nostra vida.
    No deixeu de fer-ho.
    Petons a tots/es.

    ResponElimina
  2. Felicitats a tots i totes per aquest blog!
    M' agrada molt i sobretot aquest espai d' agraïments!
    Espero que sempre pugueu comptar amb el suport d' aquestes persones que estan a vosaltres quan ho necessiteu, i no ho dubteu, segur que ells i elles també us han d' agrair a vosaltres moltes coses!
    Jo us dono les gràcies a vosaltres per fer auqest apartat carregat d' emoció i de gratitud!

    ResponElimina
  3. Hola noies i nois,

    estic molt emocionada llegir les vostres paraules d'agraïment!!!

    No conec tots, però alguns sí de la meva estada com a voluntària 2007/2008. Us voldria donar les gràcies per la vostra paciència infinita que teniu amb nosaltres voluntaris, encara que a vegades costi communicar-se pel fet de parlar idiomes diferents.
    Estic agraïda haver adquirit la coneixença de la vostra llengua - m`ha ajudat moltissím estudiar la terminologia anatòmica per la carrera d'odontología aquí en Alemanya!

    I clar: em va ajudar també fer amics per les vostres terres ;)

    Molts records i passeu-ho molt bé,

    Heide

    ResponElimina
  4. Gràcies per poder llegir-vos i felicitats!

    ResponElimina