dilluns, 28 de febrer del 2011

1a Jornada de Salut Mental Les Meves Raons

El proper dissabte 5 de març tindrà lloc a la Sala Joan Isant del Palau dels Marquesos de la Floresta de Tàrrega la primera d’un total de 3 jornades sobre Salut Mental que s’emmarquen dins del projecte Les Meves Raons. Un treball artístic que vol sensibilitzar la societat vers les malalties mentals.
La primera de les jornades porta per títol Com em veig? i tractarà el tema de l’autoetiquetatge i l’autoestigma en les persones amb alguna malaltia mental. Sovint la imatge que tenim de nosaltres mateixos està basada en com creiem que ens veuen els altres i en els estigmes que la societat ens atribueix.
La conferència anirà a càrrec d’ Edgar Vinyals, integrador social i director de l’Associació Oci Inclusiu Sarau.
Les Meves Raons és un projecte artístic que té com a objectiu difondre la realitat que viu una persona amb malaltia mental i conscienciar la societat de la necessitat de promoure la inclusió social. Aquest treball es va iniciar l’octubre de l’any passat amb una primera instal·lació artística al Palau dels Marquesos i finalitzarà aquest octubre coincidint amb el dia de la salut mental (10 d’octubre) amb una segona instal·lació feta a partir de bocins de diferents realitats i experiències.
D’ara i fins el mes d’octubre es celebraran 3 jornades diferents on es tocaran alguns dels temes protagonistes que es podran trobar a la instal·lació d’aquest any del projecte de Les Meves Raons.
Aquestes jornades estan impulsades per l'Associació Alba de Tàrrega, l'Associació Salut Mental Ondara Sió i el Centre de dia en Salut Mental de Tàrrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada